logo ČAS

Česká astronomická společnost

Registrace k odběru novinek
Domů ČAS Články Akce Obloha Download Rady Media Kontakt

Hlasování fotografické soutěže SVIŤME SI NA CESTU…NE NA HVĚZDY 2014

Světelné znečištění - soutěžní kategorie "Cena diváků"

4. ročník mezinárodní Česko - Slovenské fotografické soutěže se zaměřením na problematiku světelného znečištění, pořádaný Slovenskou ústrednou hvezdární a Českou astronomickou společností ve spolupráci s dalšími astronomickými subjekty, je u konce. Ale ještě ne úplně, čtěte dál.

Soutěž je určena pro všechny fotografy bez rozdílu. Hlavním cílem fotografické soutěže je upozornit na stále se zhoršující situaci ve světelném znečištění. Fotografie takto získané budou po skončení soutěže použity pro propagaci nápravy a průběžného zlepšování situace v oblasti světelného znečištění.

Více informací o oceněných fotografiích a výsledcích v jednotlivých kategoriích naleznete na oficiálních stránkách soutěže. Výsledky.

Veřejnost má možnost zvolit si ten úplně nejzajímavější a nejzdařilejší snímek soutěže. Proto neváhejte a zapojte se i Vy do hlasování. Ocenění Cenou diváků z ČR a SR dostanou ceny od sponzorů a vylosovaní hlasující předplatné časopisu Astropis nebo Kozmos.

Uzávěrka hlasování je 28. 2. 2015

Pravidla internetového hlasování jsou jednoduchá. Vaším úkolem je vybrat tři snímky, které vás nejvíce zaujaly. Nezáleží na jejich pořadí. Jejich čísla vyplňte do přiloženého formuláře. Aby vaše hlasování bylo přijato, je bezpodmínečně nutné vyplnit další údaje, tedy vaše jméno a e-mailovou adresu. Zároveň se tak dostanete do slosování o roční předplatné astronomického časopisu Astropis nebo Kozmos.

Budete-li hlasovat vícekrát, započítává se poslední platný hlas.

Volba obrázku
Hlasující



Volba
Není zvolen žádný obrázek
Zadejte výsledek výrazu 000
Souhlasím s pravidly souteže