Česká astronomická společnost

Hvězdárna Valašské Meziříčí zve na seminář o kosmonautice 2004.11.01 15:21
ISS_1.jpg Hvězdárna Valašské Meziříčí pořádá ve spolupráci s městem Valašské Meziříčí a s Valašskou astronomickou společností ve dnech 26. až 28. listopadu 2004 víkendový seminář na téma KOSMONAUTIKA A RAKETOVÁ TECHNIKA. Seminář se koná v prostorách Hvězdárny Valašské Meziříčí.

Hvězdárna Valašské Meziříčí jako jediná v České republice pořádá semináře o kosmonautice pravidelně o posledním listopadovém víkendu již více než 30 let. Semináře se účastní zájemci z celé České republiky, ale také ze Slovenska. Jednotlivé přednášky seznamují účastníky semináře s novinkami z oblasti pilotovaných letů, výzkumu těles sluneční soustavy, informují o nových astronomických družicích a přinášejí fundovaný pohled na historii a současnost raketové techniky. Účastníci semináře obdrží sylaby jednotlivých přednášek.

Zájemci o účast na semináři se ještě mohou přihlásit. Využijte možnosti setkat se s lidmi, kteří mají podobnou zálibu jako vy - kosmonautiku. Program semináře a další podrobné informace naleznete ZDE.

  Martinek František   Zobrazeno: 6342x   Tisk

Text podléhá autorskému zákonu a nesmí být bez vědomí autora šířen.